De Klussenier David Broeders

De Klussenier David Broeders
De Klussenier David Broeders

Adelstraat 45a
4921 BP Made

Dien uw aanvraag in »

+31 162 743344
06 4607 2695
davidbroeders@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 18084758

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een vakman in de omgeving Made, Oosterhout en Raamsdonksveer?  Mijn naam is David Broeders en ik woon samen met mijn vrouw en dochters met veel plezier in Made. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle verbouw-, renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

Ik heb jarenlang ervaring in de schilder- en afbouwbranche als ZZP’er. Mijn ervaring als ZZP’er was dat ik nog steeds afhankelijk was van de opdrachtgever. Ik wilde juist meer vrijheid, meer kwaliteit leveren en afwisseling in mijn werk. Qua werkzaamheden wilde ik mijn bedrijf graag uitbreiden. Ik ging op zoek naar de mogelijkheden en kwam zo terecht bij De Klussenier.

U kunt als klant vertrouwen op mijn vakkennis op het gebied van materialen en hun toepassing en mijn twee rechterhanden. Op het gebied van schilderen- en stucwerk kan ik alles. Hetzelfde geldt voor complete wandafwerking, het plaatsen van keukens en badkamers, de verbouwing van zolders, timmerwerk en het leggen van laminaat. U kunt voor alle voorkomende onderhoud- en renovatiewerkzaamheden bij mij terecht. Naast de professionele uitvoering van de werkzaamheden, vind ik het adviseren van de klant ook erg belangrijk.

U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Kortom, hebt u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust contact op of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Made op www.klussenierdavidbroeders.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Made voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Deuren afhangen
  • Schilderwerk
  • Stucadoorswerk
  • Timmerwerk
  • Zolder verbouwen

Beoordelingen van klanten

Bijzonder prettig: prettig in de omgang,keurig op tijdA uit Sprang-Capelle
Heel vakbekwaam op het gebied van de klus. Vriendelijk in de omgang. Ook uitleggen wat er waarom gebeurt.W.J.M. uit Breda
Zeer prettig. Vakkundig, prettig in omgang. Houdt zich aan afspraken. Harde werker.F uit Lage Zwaluwe
David is een goede vakman vooral in het schilderwerk. Het voordeel is dat hij van meerdere markten thuis iszodat je de hele klus aan hem kunt overlaten. Hij is vriendelijk betrouwbaar en behulpzaam. Hij is correct In de afwikkeling.F. uit Kloetinge
Positief ingestelde vakman, bij ons voor schilderwerk en plafonds plus muren sausen. David levert vakwerk en werkt vlot en accuraat. Wij zijn zeer te spreken over z'n werk.GERARD uit Waalwijk

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...